Repair Iphone 7 Plus KL

Repair Iphone 7 Plus KL

Repair Iphone 7 Plus KL,Phone 7 plus LCD replacement Tech : Firdaus Duration : 30 minutes Warranty : 6 months Bagi anda yang belum tahu, kami di IPRO AMPANG , alu-alukan anda dapatkan khidmat repair khas utk apa-apa jenis SMARTPHONE anda.  Servis 10-30minit (minor...
iPhone Stuck Connect iTunes

iPhone Stuck Connect iTunes

iPhone Connect iTunes Tapi bila connect tk boleh buat apa pulak kan? betul tak? Siapa pernah jadi macam ni?   Masalah begini kami boleh selesaikan, bergantung software atau hardware paling cepat 20minit   Bagi anda yang belum tahu, kami di IPRO AMPANG , alu-alukan...
Kedai Repair Phone Terbaik KL , Ampang.

Kedai Repair Phone Terbaik KL , Ampang.

Kedai Repair Phone Terbaik KL , Ampang. Phone atau iPhone rosak biasanya, kita hantar balik ke kedai yang kita beli phone tersebut, Lepas tu kedai tersebut bagi sebutharga nak repair agak mahal dan tambah RM100 @ Rm200 dah boleh baru. Nak repair iphone/phone pulak...
Iphone 7 LCD Replacement KL

Iphone 7 LCD Replacement KL

Iphone 7 LCD Replacement Model : iPhone 7 Masalah : LCD No Display Proses : 20 minit Technician : Nan Jaminan : 6 Bulan #instantrepair #iphoherepairkl #iproampang #facetoface . LAWATI KEDAI KAMI NO 8, 1ST FLOOR, JALAN 1/67B OFF JALAN MENGKUDU, 68000 AMPANG, SELANGOR....
Iphone 6 Plus LCD Replacement KL

Iphone 6 Plus LCD Replacement KL

Model : iPhone 6 Plus Masalah :LCD Crack Proses : 20 minit Technician : Wan Jaminan : 6 Bulan #instantrepair #iphoherepairkl #iproampang#facetoface . LAWATI KEDAI KAMI NO 8, 1ST FLOOR, JALAN 1/67B OFF JALAN MENGKUDU, 68000 AMPANG, SELANGOR. WAZE : IPRO AMPANG LANDMARK...
Loading...
Facebook Messenger for Wordpress

Pin It on Pinterest