LCD iphone 6s Repair

LCD iphone 6s Repair

LCD iphone 6s Repair PENUKARAN LCD ORI DAN REAR CAM IPHONE 6S . Problem: Lcd no display and blank camera Diagnose : Lcd broken and camera lens damage Solution : Replace new part  Technician : Daus Duration : 35minutes ....
Penukaran Battery iphone 5s KL

Penukaran Battery iphone 5s KL

Penukaran battery iphone 5s KL , Terima kasih kerana memilih IPRO Ampang sebagai pusat servis iphone anda Bateri telefon anda akan mula meragam bila sudah mencapai usia 2 tahun. Ketahan bateri juga bergantung kepada penggunaan anda cara mengecas dan kekerapan mengecas...
iPhone 7 plus water damage

iPhone 7 plus water damage

  Kami dapat lagi iPhone 7 plus yang masuk air, hampir setiap hari IPRO Ampang akan dapat kes seperti ini Kepada pengguna iPhone 7 dan keatas, kami dari IPRO Ampang nak ingatkan yang iPhone 7 dan keatas mempunyai ciri-ciri seperti ‘dust-proof’ dan...
iPhone 5s Battery Replacement

iPhone 5s Battery Replacement

iphone 5s battery repair Iphone 5s ni datang dengan masalah telefon masuk air. Datang dengan tak boleh hidup (on) dan tindakan segera diambil oleh miss ni dengan hantar ke ipro ampang untuk tindakan selanjutnya Jadi technician kami telah memberi penerangan untuk...
Iphone Touch IC Problem

Iphone Touch IC Problem

Selamat petang kepada anda semua,Pernah dengar masalah iphone touch ic ? iPhone anda ada masalah touch tak respon, tiba-tiba screen bergerak sendiri walaupon tak sentuh, keluar garis-garis kelabu dan bila ada garis tu tak boleh touch atau keluar bar putih macam dalam...
iPhone 6 Battery Repair KL

iPhone 6 Battery Repair KL

iPhone 6 battery repair , Penukaran battery iPhone 6 cuma memerlukan kurang dari 15 minit sahaja ? ye betul mmg kat sini tukar battery dan skrin tak memerlukan masa yg lama mcm sis ni.. dtg nk tukar battery tak payah tinggal fon , buat terus dpn dia bru puas atii😱😱.....
Repair Iphone 7 Plus KL

Repair Iphone 7 Plus KL

Repair Iphone 7 Plus KL,Phone 7 plus LCD replacement Tech : Firdaus Duration : 30 minutes Warranty : 6 months Bagi anda yang belum tahu, kami di IPRO AMPANG , alu-alukan anda dapatkan khidmat repair khas utk apa-apa jenis SMARTPHONE anda.  Servis 10-30minit (minor...
iPhone Stuck Connect iTunes

iPhone Stuck Connect iTunes

iPhone Connect iTunes Tapi bila connect tk boleh buat apa pulak kan? betul tak? Siapa pernah jadi macam ni?   Masalah begini kami boleh selesaikan, bergantung software atau hardware paling cepat 20minit   Bagi anda yang belum tahu, kami di IPRO AMPANG ,...
Kedai Repair Phone Terbaik KL , Ampang.

Kedai Repair Phone Terbaik KL , Ampang.

Kedai Repair Phone Terbaik KL , Ampang. Phone atau iPhone rosak biasanya, kita hantar balik ke kedai yang kita beli phone tersebut, Lepas tu kedai tersebut bagi sebutharga nak repair agak mahal dan tambah RM100 @ Rm200 dah boleh baru. Nak repair iphone/phone pulak...
Loading...
Facebook Messenger for Wordpress

Pin It on Pinterest