Penukaran LCD dan Bateri iPhone 6s Plus cuma memerlukan kurang dari 45 minit sahaja ? ye betul mmg kat sini tukar battery dan LCD tak memerlukan masa yg lama mcm my bro ni..

Tapi sebelum penukaran, bro dan partner dia datang untuk jelaskan keaadaan iPhone diorang yang ada problem dari sensitiviti touch dan ghost touch, jadi untuk tidak membuat sebarang keputusan yang tergesa-gesa

Technician telah nasihatkan untuk diorang tinggalakan iPhone ini untuk full diagnose, sebab rekod iPhone sebelum ini

Jadi setelah proses diagnose kami dapat kenal pasti yang masalah dengan LCD shj dan motherboard dalam keadaan yang baik, tapi masalah sampingan adalah bateri yang dah lama guna dan cepat habis

Jadi kami memberikan tawaran istimewa bagi LCD dan Bateri kepada diorang. Asal diorang puas hati kami pon puas hatiΒ πŸ˜‰πŸ˜‰

SILA TAG KAWAN2 KORANG YANG ADA MASALAH MACAM NI TAU

-Permeriksaan secara percuma
-Servis pantas dan harga berpatutan
Servis secara Face-To-Face
Specialist IOS dan Android
terus tekan link tu untuk sebarang pertanyaan.. jangan khuatir , tiada sebarang bayaran dikenakan untuk memeriksa apa kerosakkan handphone anda.
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Whatsapp.iphonerepairkl.com
.

Loading...
Facebook Messenger for Wordpress

Pin It on Pinterest